EduCAT, ordinadors i serveis informatics

FotoEduCAT

BannerEduCAT

Educat promou l’ús de la tecnologia com a eina en els processos d’ensenyament i aprenentatge de l’alumnat a través d’ordinadors portàtils, ultraboocks i tauletes.

Amb això, la Generalitat va publicar el 2013, en l’inici de eduCAT, una sèrie de recomanacions i orientacions en relació a l’adquisició dels dispositius i els serveis que consideren oportú conèixer, pels centres docents, per a la seva incorporació com a material d’ús escolar.

Per facilitar l’accés d’aquest material als pares dels alumnes, s’ha arribat a acords amb diversos fabricants (com ACER, Toshiba i Microsoft) que, compromesos amb l’Ensenyament, han tret al mercat unes línies de productes especials per a aquest sector a un preu adaptat al destinatari, amb la qualitat requerida.

Respecte a les garanties i serveis postvenda, indica que cal que el proveïdor indiqui en quins conceptes es basen, per exemple: s’ha de saber que les garanties cobreixen dos anys de deficiències de fabricació del producte adquirit per un client final (persona física) , els serveis tècnics postvenda han d’estar realitzats per empreses certificades i / o homologades pels fabricants que proporcionen el material, adequat al eduCAT. Així com la recollida i lliurament del mateix, disponibilitats de recanvis, temps d’espera en cas d’avaries, etc.

Merlos Infor, som una empresa de serveis tecnològics, orientada única i exclusivament al servei a les pimes i organitzacions públiques i privades. Amb una experiència de més de 20 anys en tot el que fa referència a les Tecnologies de la Informació (xarxes, comunicacions, servidors, ordinadors, WiFi, etc.). Posem al servei dels nostres clients un equip professional especialitzat que ens permet ser considerats pels nostres clients com el seu soci tecnològic, entre els que figuren diversos centres docents ja siguin públics, privats, així com, acadèmies privades de reforç.
Entre els serveis que oferim, volem destacar els següents:

  • Subministrament de material tecnològic per a l’ensenyament i l’aprenentatge:
    • Pantalles o pissarres digitals.
    • Notebooks, Ultrabooks, Tablets, …
  • Manteniment integral de les xarxes informàtiques i de comunicació de l’escola: xarxa cablejada i WiFi, amb la seguretat convinguda i acordada amb el centre.
  • Implantació i manteniment de sistemes de comunicació via Ip: Telefonia Ip per a la reducció dels costos i adaptació de les noves tecnologies.
  • Implantació i manteniment de pàgines web responsive: pàgines web adaptades als terminals intel·ligents (SmartPhone, Tablets, etc.), afegint com a servei de valor afegit una aplicació (APP) personalitzada per al centre i així aconseguir més proximitat en els comunicats amb els pares dels alumnes (esdeveniments, excursions, etc.).

En breu ens posarem en contacte amb vostès per parlar de eduCAT, o, si ho prefereixen, estarem encantats d’atendre’ls si ens truquen al 934.608.900 o bé poden completar el formulari prement aquí i serem nosaltres els que de forma immediata contactarem amb vostès.

Formulari de contacte aquí

Leave a Reply

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *